Rólunk

Üdvözöllek az oldalamon!

Shade Jacob a nevem. 

Shade Jacob's STORE divat


Világ életemben az öltözködés, a ruha, a stílusosság meghatározó szerepet játszott az életemben.

Magyarországon mára eléggé leszűkültek azok a lehetőségek, hogy a férfiak úgy legyenek képesek stílust varázsolni önmaguknak, hogy közben megőrizzék egyediségüket.


Azzal a céllal indítottam útjára a shadejacob.com férfi divat webáruházat, hogy azok a férfitársaim, akiknek a mindennapok szintjén számít a stílusos megjelenés, a kezükben legyen egy olyan online „gardrób szekrény”, amire mindig számíthatnak, ha öltözködésről van szó.

Az alap koncepcióm az volt, hogy egy csokorba fogok néhány világszinten feltörekvő márkát, egy két hazai branddel kiegészítve. Megtalálható nálam az Urban Classic, Street Wear stílus egészen az igazi olasz életérzés hanyag eleganciájáig. Amikor az egyediség nem ragad meg egy szinten, hanem képes alkalmazkodni, önmagát forradalmasítani, azon a mezsgyén mutatkozik meg a stílusosság teremtettsége. 
Az az ember, aki nem elég bátor ahhoz, hogy olyan döntés hozzon, ami kihívásokkal teli és kockázatos, semmi olyat nem fog elérni az életben, aminek lenne bármilyen nagyobb eredménye.

A Shade Jacob's STORE pedig arra tett fel mindent egy lapra, hogy Gentleman-t faragjon minden Férfi külsejéből.


Barátsággal, SHADE JACOB